Real,-

Responsabilitate sociala

Suntem aproape de oameni, de comunitati si de mediu

Sustenabilitate si responsabilitate sociala

Sustenabilitatea este parte integranta din afacerea METRO Group, in toate tarile unde acesta isi desfasoara activitatea. real,- Hyper Magazine Romania nu face exceptie de la regula grupului. Intelegem sustenabilitatea prin atentia pe care o acordam tuturor celor cu care intram in contact, astfel incat sa contribuim la asigurarea unui viitor mai bun. Fie ca este vorba de clientii nostri, de angajati, de partenerii de afaceri, de societate in general si de mediul inconjurator, luam toate masurile care ne stau in putere pentru a influenta in mod pozitiv viata si dezvoltarea acestora.

Fata de clienti, ne-am luat angajamentul de a le furniza in magazine produse si servicii de calitate. Ne imbunatatim permanent procesele in acest sens.

Fata de angajati, am facut promisiunea de a respecta conditiile legale de munca, de a contribui la dezvoltarea lor profesionala si de a crea un mediu de lucru cat mai placut.

Fata de partenerii nostri, ne-am angajat sa facem afaceri corecte si responsabile, incurajand in acelasi timp productia locala si nationala din Romania.

Fata de societate, incercam sa contribuim cat mai mult la combaterea saraciei prin acoperirea nevoilor de baza ale claselor defavorizate, fie ca este vorba de copii, batrani sau familii nevoiase. In acelasi timp, incercam sa fim aproape de oameni in situatiile de urgenta generate de dezastrele naturale.

Fata de mediu - aplicam masuri de protejare a acestuia si de reducere a consumului de resurse naturale.

Banca de alimente Situatii de urgenta Mediu