Real,-

Despre noi

REAL HYPER MAGAZINE, opereaza pe piata romaneasca 2 magazine in format hipermarket: real,- Arad si real,- Oradea Episcopia.

PRETURI MICI IN FIECARE ZI

REAL HYPER MAGAZINE isi desfasoara activitatea pe piata romaneasca sub brandul real,-. Fiecare magazin real,- isi propune sa fie destinatia preferata de cumparaturi in zona sa de acoperire, datorita pretului si a sortimentului adaptat cerintelor clientilor sai. Acestia sunt asteptati la cumparaturi cu o mare varietate sortimentala pe toate categoriile, fie ca este vorba de produse alimentare sau nealimentare - electronice, electrocasnice, haine, incaltamine, jucarii, accesorii etc. Gama de produse cuprinde peste 25.000 de articole adresate intregii familii.

Formatul magazinelor este orientat catre nevoile consumatorilor, transparenta si atmosfera placuta la cumparaturi. Magazinele moderne si raportul avantajos pret-calitate aduc un plus de valoare brandului, pozitionandu-l ca o destinatie de cumparaturi pentru familii.

REAL HYPER MAGAZINE ofera produse si servicii la un standard ridicat de calitate, punand accentul pe aprovizionarea de la furnizori nationali si de la producatori locali.

ANGAJATI BINE PREGATITI

Echipa REAL HYPER MAGAZINE numara aproximativ 350 de oameni deosebit de competenti si de bine pregatiti, cele patru magazine oferind posibilitati de dezvoltare profesionala si pregatire in domeniul comertului. Compania promoveaza spiritul de echipa si implicarea tuturor angajatilor in atingerea obiectivelor si succesului general al organizatiei, ghidandu-se dupa principiul ca o companie este cu atat mai valoroasa, cu cat are mai multi angajati valorosi, pregatiti corespunzator pentru  a raspunde tuturor solicitarilor clientilor.