Real,-

Cele patru magazine real,- care nu fac parte din tranzactia cu Groupe Auchan raman in continuare parte a METRO GROUP

Magazinele real,- Arad, Constanta Nord, Oradea Episcopia si Suceava continua sa opereze sub brandul real,-

Cele patru magazine isi continua activitatea operationala in cadrul REAL HYPER MAGAZINE SRL, companie aflata in proprietatea METRO GROUP, pastrandu-si acelasi format si strategie pentru a oferi clientilor preturi mici si o gama cat mai variata de produse pentru intreaga familie. Cele patru magazine vor continua astfel sa fie aproape de consumatori printr-o gama diversificata de produse necesare intregii familii, un raport calitate pret cat mai atractiv, preturi mici, produse locale si o servire foarte buna si rapida a clientilor.

Adaptarea selectiei de produse, imbunatatirea permanenta a raportului calitate pret si reconfigurarea abordarii consumatorului final vor fi prioritatile pentru etapa imediat urmatoare. Fiecare magazin isi propune sa fie destinatia preferata de cumparaturi in zona sa de acoperire, datorita preturilor foarte bune practicate pentru un sortiment adaptat cerintelor clientilor. Mai mult, intreaga gama sortimentala va beneficia de produse locale gratie parteneriatelor puternice cu producatorii locali din fiecare regiune, astfel incat clientii real,- sa aiba acces la o gama larga de produse alimentare si nealimentare romanesti. Programul de functionare al magazinelor ramane neschimbat.

O noua pagina de web este disponibila la adresa www.real-hyper-magazine.ro

Vizitatorii site-ului www.real-hyper-magazine.ro vor avea acces la informatii generale despre companie, magazine, servicii disponibile, oportunitati privind noi locuri de munca in cadrul acesteia etc. De asemenea, site-ul are o sectiune dedicata producatorilor locali din fiecare regiune, prin intermediul carora clientii au acces la o gama larga de produse alimentare si nealimentare romanesti.

Totodata, societatea evidentiaza promisiunea adoptarii unei conduite responsabile in afaceri, in raporturile cu clientii, angajatii, partenerii companiei, mediu si societate in ansamblu, in cadrul proiectelor de responsabilitate sociala a companiei.

Mai multe informatii sunt disonibile pe www.real-hyper-magazine.ro